Heb je een fijne of bijzondere ervaring gehad in mijn praktijk, vertel het dan aan anderen. Ik ontvang graag jouw reactie. Hieronder vind je alvast enkele reacties van cliënten. #payitforward

Beste Frieda,
Bedankt voor de familieopstelling van gisteren, al was het een grote schok om het geheim van mijn grootmoeder te ontdekken. Ik kon je achteraf wel rond de nek vliegen, omdat ik zo het gevoel had dat er iets opgehelderd was, iets waarvan ik niet eens iets af wist!
Stilaan ben ik me natuurlijk nog meer vragen beginnen stellen, over mijn grootouders, mijn ouders, mijn grootouders langs moeders kant,... Ik zit nog met zoveel vragen waar ik een antwoord op zou willen, ik hoop dat ik er bij een volgende familieopstelling een antwoord op mag krijgen.
Het is nu nog allemaal verwarrend en emotioneel, maar als ik dit verwerkt heb kom ik zeker nog eens terug.
Van harte bedankt, Frieda,
Maria
 
Datum van versturen: 19 May 2015
Reactie van: Maria
Boechout
Dag Frieda,
Het is al een paar maanden geleden dat ik voor het eerst naar je toekwam omdat ik niet meer wist welke richting ik met mijn leven uit moest. De familieopstelling de we toen deden was verrassend, confronterend, ontroerend en o zo nodig en nuttig.

De tweede familieopstelling, een paar weken later, was opnieuw verrassend. Er werd heel wat opgehelderd waarvan ik achteraf dacht: had ik daar nu zélf niet kunnen opkomen? Eigenlijk wist ik het toch al? Maar ik kón het zelf niet zien, nee. Daarvoor had ik jou inzicht nodig. Bedankt daarvoor, telkens ik terugdenk aan de familieopstellingen ben ik nog altijd onder de indruk.

Zoals alles bij mij gaan de veranderingen in mijn leven langzaam, maar ik ben nu wel bezig met wat ik écht wil doen, al is het nog volop "a work in progress". Ik begin me terug te herinneren wie ik ben :-) En ik ben een paar kilo afgevallen zonder er iets aan te doen! De last die ik niet langer moet meedragen? Wie weet.

Zonder twijfel kan ik zeggen dat ik op vele gebieden een ander persoon ben dan voor de familieopstellingen, en dat mijn leven stilletjesaan mee aan het veranderen is.
Bedankt daarvoor, Frieda, het is het mooiste cadeau dat iemand me ooit gegeven heeft.
Elske
 
Datum van versturen: 27 November 2014
Reactie van: Elske
Boechout
tekstendiewerken.com
Lieve Frieda,
Via het internet kwam ik bij jou terecht en ben nog steeds erg blij dat het zo heeft moeten zijn.
Mijn familieopstelling was erg persoonlijk, erg pijnlijk, maar zeker ook erg verhelderend.
Uiteindelijk heeft het wegen geopend waarvan ik vreesde dat die nooit meer open zouden gaan.
Nu, na enkele maanden later is mijn leven compleet veranderd, heb ik doelen bereikt waarin ik niet meer kon geloven.
Bedankt, Frieda, je hebt mij verder geholpen in mijn leven!
 
Datum van versturen: 06 October 2014
Reactie van: Jenny Bos
overijse
Beste Frieda,

Graag wil ik jou bedanken voor mij te gidsen naar de weg naar binnen. Jouw woorden tijdens de laatste sessie de weg is NIET naar buiten, maar naar binnen. Dat was voor mij de grote confrontatie omdat ik de antwoorden buiten mij zocht, maar die vind ik alleen diep in mezelf. Onderweg naar huis leek het alsof ik alle antwoorden kreeg die ik aan jou stelde. Dit is weer een stap dichter onderweg om mezelf te vinden.

Life is beautiful
 
Datum van versturen: 15 August 2014
Reactie van: Caroline
Antwerpen
Lieve Frieda, bedankt om de gelegenheid te scheppen om in de workshop 'Everyone has a story to tell' ons verhaal te kunnen vertellen in een vertrouwde omgeving. Het vertellen van jouw verhaal in groep, geeft je de gelegenheid om jouw verhaal vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, en te herscheppen en de beperkende banden uit dit verleden los te laten. Hoe meer je loskomt uit je verleden, hoe meer je je eigen verhaal gaat leven. Heel bevrijdend!
Bedankt voor jouw fijne begeleiding die zoals altijd, heel inspirerend, integer en hartverwarmend is!
Ik wens je nog veel boeiende en transformerende verhalen toe in de volgende workshops <3 Gerlinde
 
Datum van versturen: 06 May 2014
Reactie van: Gerlinde Cooymans
Brasschaat
Frieda,
Dank je voor je inzichten te delen, elke opstelling ervaar ik als bijzonder en toch ook herkenbaar, je maakt me nog meer bewust van de vergaande invloeden vanuit onze familiesystemen.
Dankbaar voor je steun op ons pad!
Liefs Tessy
 
Datum van versturen: 27 February 2014
Reactie van: Tessy
putte/stabroek
Ik heb altijd geweten dat 33 een speciaal getal voor mij zou zijn. Raad eens? Vandaag ben ik net 34 jaar geworden en mijn leven is op korte tijd helemaal veranderd. Frieda is een van die speciale mensen die mij met zachtjes duwtjes en heel veel innerlijke bevestiging over die immense drempel hebben geholpen.
Voorheen was ik een angstige vrouw met een acuut tekort aan zelfvertrouwen, en ik leed onder heel wat psychosomatische klachten. Laatst was daar ook nog acute rugpijn bijgekomen, iets waar ik normaal nooit last van heb. Het leek of alles naar mij een bepaald punt dreef, een hoogtepunt waarop ik schijnbaar uit elkaar zou barsten. De voorbije jaren heb ik dan ook obsessief gezocht, maar ik wist niet eens naar wat.
In twee individuele opstellingen bij Frieda werd dit allemaal duidelijk. Mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon, alhoewel het nog even wennen is aan deze nieuwe houding ;-) Mijn acute rugpijn was twee dagen na de laatste opstelling volledig weg. Geen spoortje meer van mijn pijn te vinden, alsof ik nooit rugpijn heb gehad.
Een zware ballast is van mijn rug afgevallen. Dat wat ik intuïtief altijd al diep vanbinnen wist maar nooit kon verwoorden hebben nu woorden gekregen en de impact van zo'n bevestiging is echt overweldigend. Mijn ziel snakte naar antwoorden en jarenlange therapie hebben mij ook gevormd tot de persoon die ik nu ben, maar nu pas was ik écht klaar om die antwoorden te omarmen. Het is waar wat men zegt: de antwoorden heb je al, ze liggen binnenin je, en de 'juiste mensen' en 'juiste situaties' worden in je leven gebracht zodat je je opnieuw kan herinneren dat dit zo is :-)
Ik ben nochtans niet iemand die geloofde in miraculeuze genezingen of succesverhalen. Zelfsabotage was dan ook mijn stokpaardje. Nu begrijp ik ook waarom dit zo was en waarom ik het tot mijn verantwoordelijkheid maakte, mijn plicht zelfs, om het belang en welzijn van anderen boven dat van mij te stellen.
Maar nu hoeft het niet meer. Met mijn 34 jaar lijkt het alsof ik recentelijk ben herboren. Ik heb zo het idee dat ik nog maar aan het begin sta om te ontdekken wat écht Leven inhoudt. Ik ben heel blij Frieda te zijn tegen gekomen en dat zij zo meesterlijk aansluit op mijn weg. Ik ben dankbaar voor haar vertrouwen, geborgenheid, diepe wijsheid, inspirerende woorden en haar absoluut kundige en unieke manier van werken en hoop dat velen haar praktijk zullen vinden.
 
Datum van versturen: 02 October 2013
Reactie van: Daisy
Mechelen
Frieda,
Je hebt het ongelooflijke talent van juist datgene boven te halen wat nodig is om eraan te werken. Het fijne aan werken met jou is dat je blijft zoeken en voelen om te zien of je op het juiste thema “valt”.
Nooit gedacht toen ik 2 jaar geleden jou vroeg om me te coachen op mijn pad dat er zoooveel zou veranderen!!! Ik ben innerlijk rustiger geworden, niet gemakkelijk met zo’n groot familiesysteem….
Ben ook blijer en tevreden met mezelf, alhoewel ik dikwijls bij jou zat te denken, nu weeral hetzelfde thema?? Waarna jij rustig antwoordde : “Laag per laag gaan we kijken” en we kunnen het ook recht zetten.

Zelfs naar angst, verdriet en onzekerheid hebben we gekeken via opstellingen in groep of individueel. Elke keer ik op het puntje van mijn stoel zat met het gevoel van “ooh nee da’s lastig” verzekerde je mij “kom we gaan samen kijken” en dat is zo’n geruststelling, want ik weet nu dat je telkens de nagel op de kop slaat met wat er zich aandient en welk thema aan de orde is. De laatste opstelling was dan ook een heel belangrijke, en het was voor mij zo ongelooflijk mooi en beangstigend tegelijk wat er allemaal in beweging was en nog is !!

Natuurlijk heeft The Reconnection ook wel vaart gezet in mijn groei-proces, dat was een “bangelijke” ervaring !!
Ja Frieda, ik ben zeer dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen want jou talent en gave om eender welk thema in een familiesysteem te bekijken en te behandelen is echt uniek en zeer waardevol !!! Dank je C.A.
 
Datum van versturen: 07 August 2013
Reactie van: Carolina
antwerpen
2013 getuigenis van familieopstellingen & reconnection:

Ik heb een hele reeks familieopstellingen gedaan bij Frieda. Stuk voor stuk hebben ze diepgaand gewerkt. Ik kon het echt merken in mijn leven dat er dingen oplosten en op de juiste plaats vielen. Het effect van de opstelling manifesteerde zich snel in de materiële wereld zodat ik van veel opstellingen wist wat ze hadden gedaan. Ik maakte sprongen vooruit die via de normale psychologische weg veel langer hadden geduurd. Door mijn grote rugzak en beperkte tijd was tempo belangriijk. Ik heb een jaar van opruimen mee gemaakt waar ik nog iedere dag de vruchten van pluk.

De reconnection is iets aparts, dat moet je echt hebben mee gemaakt en gevoeld. Ik voelde mijn hele kader om me heen veranderen. Mijn verbindingen met alles veranderde en daarmee veranderde alles. Ik evolueerde nog sneller en gemakkelijker. En nog steeds (meer dan een half jaar later) is er van alles in beweging waarvan ik voel dat het met de reconnection is begonnen.
 
Datum van versturen: 03 August 2013
Reactie van: remco
Dag Friede

Bedankt voor de opstelling. Heeft veel duidelijk gemaakt.
Er zit een patroon in de familie dat teruggaat tot mijn overgrootvader (en mss nog verder)
Gaat over maken van keuze's. Blijf ik braaf binnen de lijntjes lopen of volg ik mijn eigen stem?
De overtuiging in mijn familie is: hou je stil en klein en onzichtbaar, da's het veiligste. Anders loopt het mis.
En daar kan nu beweging in komen.
Een meerwaarde aan je manier van werken is dat bij een opstelling met meerdere representanten de "kwaliteit" van die representanten nogal eens kan verschillen. De mate waarin jij alles invoelt is ronduit indrukwekkend.
Bedankt en tot een volgende
 
Datum van versturen: 24 July 2013
Reactie van: Hendrik Leeman
Gent

<< Start Vorige 1 2 3 4 Volgende Laatste >>

Pagina 3 van 4


Stuur mij een getuigenis of reactie!
* zijn verplichte velden.
Uw Naam:*
Email:*
Over jouw:
Jouw locatie:
Jouw website:
Veilgheidscode:
Geef hier de code in:*
Schrijf hieronder jouw reactie::*