Heb je een fijne of bijzondere ervaring gehad in mijn praktijk, vertel het dan aan anderen. Ik ontvang graag jouw reactie. Hieronder vind je alvast enkele reacties van cliƫnten. #payitforward

Frieda,
Ik weet niet meer of ik ooit een reactie op je site heb geplaatst, als dat niet zo is, dan is het nu hoog tijd.
Een paar jaar geleden wist ik totaal niet meer welke richting het met mijn leven uit moest en ben ik bij jou terechtgekomen voor een eerste persoonlijke familieopstelling. Ik voelde me direct op mijn gemak, wat heel ongewoon was voor het verlegen mensje dat ik toen nog was. Het was de aanzet om verder aan mezelf te werken, zoals je zelf op je site schrijft: me te her-inner-en wie ik ben. Een proces dat nog altijd aan de gang is, maar komt daar ooit wel een einde aan? Het is en blijft een boeiende weg.

Een paar familieopstellingen verder, wilde mijn moeder zelfs ook een familieopstelling doen, waaruit een familiegeheim naar voor kwam dat heel veel ophelderde.
In de zomer van dit jaar durfde ik als representant een avond familieopstellingen bijwonen. Ik verwachtte rustig toe te kunnen kijken wat er in het familiesysteem van anderen speelde. Ja, vergeet het, ik werd er meteen, "stoemelings" zeg maar, ingesmeten. Frieda, die eerste keer als representant is, nog altijd, een van de meest intense ervaringen die ik ooit heb meegemaakt. Net als vele mensen dacht ik: hoe doe je dat dan, iets "voelen" dat in een ander familiesysteem thuishoort. Mijn antwoord kwam direct bij die eerste opstelling. Het gevoel was er onmiddellijk, duidelijk en intens. Voor mezelf was het een openbaring, voor de opsteller, hoop ik, een bevrijding (is dat het juiste woord?). Het gevoel dat ik nadien had, was vooral dankbaarheid dat je dit kon doen voor iemand anders. Een totale vreemde, en je mag hem of haar helpen in een verwerkingsproces. Ik vond het een mooi gevoel. Ik ben er nog altijd dankbaar voor.
Zelf zit ik ook nog met vragen, dus je zal me zeker nog over de vloer krijgen voor een of meer opstellingen voor mezelf. Ik kijk er nu al naar uit :-)
 
Datum van versturen: 18 October 2016
Reactie van: Elske
Boechout
Liefste frieda,
Bedankt voor de heel bijzondere consult!
Het heeft echt een wereld van verandering gebracht in mijn leven !
Een echte aanrader voor iedereen !!
Eindelijk duidelijkheid over bepaalde gedachtes die in mij opkwamen of nare gevoelens of zelf frustraties.. die ik had van in mijn kindertijd tot het heden. Nu ben ik 24jaar..en begint ergens mijn 2e leven na de familieopstelling. De nieuwe ik is herboren . En alles heb ik kunnen plaatsen en duidelijkheid gekregen. Ik kan het moeilijk met woorden omschrijven.
Ik raad dit iedereen aan..voor jou als persoon zelf en voor het hele familiesysteem ..en de komende generaties. Het verricht wondeten ! En zeker in de maatschappij waar we nu in leven ..!
Ik kan alleen maar deze ervaring verkondigen aan ieder..want het is gewoon een zege !
Warme groeten Felice
 
Datum van versturen: 03 August 2016
Reactie van: Felice
Lieve Frieda,
Familieopstellingen hebben mij diep getroffen. Zo diepgaand en zo natuurlijk en eenvoudig op te lossen, eens herkent...
Dankzij jou invoelen en herkenning is er iets definitief opgelost bij mij wat ik ondertussen reeds 26 jaar onbewust meezeulde en ook heftig doorwerkte in mijn bewuste leven...niemand heeft dit ooit herkent, niemand,... tot ik tot mijn grote geluk Frieda heb mogen ontmoeten...ik voel mij werkelijk nieuw, de ervaring was zo diepgaand dat ik enkele maanden nodig had om hier 'positief' van te bekomen...dankjewel Frieda, vanuit het diepste van mijn hart ! Heel bijzonder...Nadia
 
Datum van versturen: 02 August 2016
Reactie van: Nadia Langmans
Kessel-Dorp 77, 2560 Kessel
" Iedereen bewaakt de poort naar verandering,
die alleen van binnenuit geopend kan worden."

Oprecht bedankt voor het handvat van deze poort vorige week, Frieda, voor en naar wat zo belangrijk voor me is! Het voelt terug op z'n plaats, genieten.
 
Datum van versturen: 02 August 2016
Reactie van: Haide
weet je wel :-), Mechelen
www.vit-h.be
Dag Frieda,
Bedankt om alles terug wat meer rond te laten draaien!
Het is weerom verwonderlijk hoe snel ik terug andere energie bezit.
Blije groet,
Karin
 
Datum van versturen: 29 June 2016
Reactie van: karin
Lieve Frieda,

Een paar weken geleden zag ik je voor het eerst op een symposium in Antwerpen, tijdens een workshop over familieopstellingen. Direct bij het binnenkomen van de ruimte voelde ik een mooie, positieve energie. Het was een gevoel van thuiskomen. Ik heb daar een signaal ontvangen waardoor ik instinctief aanvoelde dat ik op een ander moment bij je langs moest komen voor een persoonlijke familieopstelling.

En die familieopstelling bleek effectief heel bijzonder te zijn. De opstelling heeft zaken uit het verleden bloot gelegd, en waar nodig hersteld. Ik voelde onmiddellijk hoeveel dat bij mij losmaakte.
Toen ik diezelfde avond mijn kinderen zag, merkte ik aan de houding van mijn jongste zoontje dat hij de verandering door de opstelling had aangevoeld. Hij zag er volledig uit z'n lood geslagen uit. Maar sindsdien is hij energieker, en meer in eigen kracht.
Ik voel me zelf ook rustiger. Ik heb beetje bij beetje meer vertrouwen, minder schuldgevoelens, ... Ik heb het gevoel dat ik makkelijker dan voorheen kan detecteren wat er gaande is, en er iets mee kan doen.
En ik heb vooral het vertrouwen dat, als er terug iets op mijn weg komt waar ik geen raad mee weet, ik bij jou terecht kan :-)
 
Datum van versturen: 20 January 2016
Reactie van: Vicky
Beste Frieda,

Soms heb ik zo van die momenten dat alles op zijn plaats valt. Vaak heb ik dan even iemand nodig die me hierbij bij de hand neemt. Dat voelt zo veilig. Vorige week was zo'n moment, tijdens de individuele opstelling in jouw mooie ruimte boven. Ik vond een heel deel van mijn geschiedenis terug en voelde direct al het ontladende effect in mijn lichaam, en ook in mijn eigen systeem. Mijn denkkader veranderde van binnenuit, vanuit mijn hart. Nu voel ik me veel meer in balans, voel meer daadkracht en joy. En een grote dankbaarheid dat ik dit mocht ervaren.
 
Datum van versturen: 22 September 2015
Reactie van: Suzanne Demesmaeker
dansdocent en coach, Mechelen
danserij.be
Net een fantastische opstelling achter de rug. Intens met veel emoties maar ... it all makes sense.
Eindelijk inzicht in bestaande problemen en blokkades. Het 'pak is van mijn hart'.
Frieda, het stroomt weer!Bedankt!
Kristien
 
Datum van versturen: 21 September 2015
Reactie van: Kristien
Liefste Frieda, jouw manier van familie-opstellingen doen is wonderbaarlijk: de manier waarop je naar de diepte van het trauma in mijn familie bent gegaan; hoe zich dan een heel verhaal ontvouwde en hoe geleidelijk aan rust in het hele systeem kwam... prachtig! Heel emotioneel allemaal maar oh zo nodig om mezelf te helen en sterker in mijn schoenen te staan. Nu even tijd om dit allemaal te verwerken en dan overgaan naar het volgende schilletje van de ui die gepeld wordt. Tot de volgende sessie en alvast een dikke dankuwel! Inge
 
Datum van versturen: 21 September 2015
Reactie van: Inge
familie-opstelling
Beste Frieda
Zeer aangenaam verrast van de aanpak, gewaarwordingen en resultaten van mijn eerste sessie familieopstellingen.
Ter plaatse heb ik op die 2u durende sessie allerlei gewaarwordingen ervaren gaande van krop in de keel, net niet wenen, hoofdpijn, zuchten, niezen, lachen, warm gevoel, tintelingen,.....
Alsof er een last van mijn schouders viel!

E-motions, energy in motion!

Ook nu, 2d later voel ik nog steeds de impact.
Ik ben bewuster, minder snel uit-mn-lood-geslagen.

Tot een volgende ont-moeting!
Vele groei-tjes
Tom.
 
Datum van versturen: 22 May 2015
Reactie van: Tom B

<< Start Vorige 1 2 3 4 Volgende Laatste >>

Pagina 2 van 4


Stuur mij een getuigenis of reactie!
* zijn verplichte velden.
Uw Naam:*
Email:*
Over jouw:
Jouw locatie:
Jouw website:
Veilgheidscode:
Geef hier de code in:*
Schrijf hieronder jouw reactie::*